LisaPlace

Lisa är en tjej som har koll på hur man ska klä sig och på hennes blogg kan du hitta mycket inspiration! Hon skriver själv: "I bloggen delar jag med mig av mig själv, mina bilder och min stil - i hopp om att inspirera.". Verkligen en blogg värd att läsa! Klicka här för att komma till den.

Fanny Lyckman

Om bloggen ser konstig ut så uppdatera sidan eftersom den krånglar ibland...
Det är förmodligen många av er som också läser Fanny Lyckmans blogg. Tidigare bloggade hon endast från imfancy.blogg.se men numera bloggar hon även för nelly.com. Bloggen är full av inspiration inom mode och häftiga sätt att fota outfits på, helt klart värt att läsa! Klicka här för att komma till bloggen.

Kenza


Jag antar att de flesta av er redan läst/läser Kenzas blogg eftersom hon är en av Sveriges största/populäraste bloggare. Hon skriver för det mesta om vad hon gör om dagarna, lägger ut outfitbilder och bilder från resor, fester m.m. Klicka här för att komma till hennes blogg, visst är headern underbar!

WELCOME!

Hej allihop! Tänkte börja med att presentera den här bloggen.

Meningen med Worth Reading är att du som bloggar ska kunna inspireras av andra bloggar. Det finns så mycket inspiration och ideer att hämta upp. Här kan du alltså tipsa om en vän eller va lite ego och tipsa om er själva! Kika in på de andra bloggarna and get inspired!

Följ oss på Blogglovin så blir det enklare att ta del och inspireras!
 

RSS 2.0